Reviews en adverteren?

MobileMac is niet commercieel en ook niet afhankelijk van adverteerders.

Onafhankelijk?

We zijn niet afhankelijk van adverteerders en kunnen daardoor ook onafhankelijk opereren. Het is wel mogelijk om MobileMac te sponsoren in de vorm van review materiaal. Als dank maken we een uitgebreide review van een product of Apple hardware en plaatsen een directe link naar de review via een vierkante 275 x 275 banner op de hoofdpagina van MobileMac. Bij andere websites betaal je daar een vermogen voor maar omdat wij geen broodbloggers zijn kost dat helemaal niks.

mm

Wat schiet ik er mee op?

Als dank voor het beschikbaar stellen van het review materiaal plaatsen we een link met foto naar de uitgebreide review met foto’s op onze homepage. Deze verwijzingen leveren een goede positionering op in zoekmachines en zijn aanzienlijk goedkoper dan het inkopen van reclamezendtijd, advertentieruimte in een blad, krant, magazine of app en ook goedkoper dan een web banner op een gemiddelde Mac, iPhone of iPad website. In 2011 op het toppunt van de iPhone en iPad hype had MobileMac meer dan 2 miljoen unieke bezoekers. Onlangs (juni 2017) bleek dat een review over de DJI Mavic Pro binnen een maand meer dan 100.000 maal gelezen is en de teller gaat door.

 

Hoe groot is jullie bereik?

Net als Apple met het marktaandeel maakt het ons ook niet uit of er op een dag 500 of 20.000 bezoekers langs komen of in één maand 100.000 of in één jaar meer dan 2 miljoen. Op MobileMac.nl komen dagelijks veel Apple, iPad, iPhone en Mac liefhebbers langs die in de doelgroep vallen van adverteerders. Wij kiezen er voor om onze bezoekers niet lastig te vallen met advertenties, irritante linkjes, pop-ups of affiliate marketing maar we schrijven reviews over de beste accessoires, nieuwste gadgets of Apple hardware.

mm oplage

Ter vergelijking, op MobileMac komen maandelijks meer bezoekers langs dan alle lezers van de Viva of de Marie Claire, de Playboy, Panorama, de Nieuwe Revu, en aanzienlijk meer dan de lezers van HP/De Tijd. Op het hoogtepunt van de iPhone en iPad “hype” hadden we maandelijks meer bezoekers dan de Donald Duck (271.000 abonnees) maar daar kunnen we (op dit moment) niet meer aan tippen ;)

Waarom willen jullie geen review maken van mijn product?

Op andere Apple, iPhone of Mac gerelateerde websites zie je soms de meest vreemdsoortige advertenties verschijnen. Wij zijn daar heel eenvoudig in, die zie je bij ons niet. Dagelijks krijgen we ook review verzoeken die we niet honoreren. Gewoon omdat het rommel is of omdat we onze lezers er niet lastig mee willen vallen. Het criterium is dat wij op zijn minst het idee moeten dat onze lezers er iets aan hebben.

Ik heb iets voor jullie! 

We zijn altijd blij met ideeën en verzoeken voor reviews. Via het email icoontje rechtsboven zijn we direct te bereiken.