Exclusief: FUJIFILM past per 1 augustus de prijzen aan van de X-serie line-up

Naar aanleiding van ons bericht over de prijzen van de Fuji X-series camera’s in Nederland en de u-bocht constructie met België ontvingen we zojuist al exclusief het persbericht van FUJIFILM wat op 1 augustus wereldkundig gemaakt zal worden.

FUJIFILM Nederland past per 1 augustus de prijzen aan van de X-serie line-up zodat er nu een logische en strategische prijsopbouw is van het assortiment. Iedereen die van fotograferen houdt en kiest voor kwaliteit kan nu een FUJIFILM X-serie camera betalen.

x

Met een complete lijn van body’s, objectieven en originele accessoires is FUJIFILM hard op weg een belangrijke speler te worden in dit nieuwe segment. Niet voor niets winnen de X-serie camera’s van FUJIFILM de ene prestigieuze award na de andere. FUJIFILM X-serie systeem camera’s onderscheiden zich door hun fantastische kwaliteit en design.

In de X-serie systeemcamera’s heeft FUJIFILM nu 3 nivo’s. De X-pro 1 als topmodel met unieke hybride optisch/electronische zoeker en vele toepassingen voor professionele gebruikers, de X-E1 met OLED Electronische zoeker voor de veeleisende gebruiker en de nieuwe X-M1 voor de gebruiker die een compact systeem zoekt met de hoogst mogelijke beeldkwaliteit.

1