MobileMac

MobileMac is de eerste Mobiele Mac website van Nederland  met nieuws, geruchten en reviews over de iPad, MacBooks en de iPhone. In januari 2010 bij de lancering van de iPad lag het voor de hand om een iPad blog te beginnen. Maar als je destijds goed naar de iPad keynote van Steve Jobs hebt geluisterd dan kan er maar een conclusie zijn: Apple is de grootste leverancier van mobiele apparaten in de wereld. De uitspraak van Jobs was voor ons de aanleiding om in 2010 de eerste Mobiele Mac website van Nederland te starten. In januari 2011 is iPhone Nieuws Blog gestopt (sinds de lancering in 2007) en verder gegaan als MobileMac.nl Logisch want de iPhone en de iPad groeiden steeds meer naar elkaar toe. Een stap die je in 2012 ook zal zien bij andere blogs.

Net als iPhone Nieuws Blog is ook MobileMac niet commercieel. We zijn niet afhankelijk van adverteerders en kunnen daardoor ook onafhankelijk opereren. Als je bij ons op een link klikt naar de App Store of naar de Apple website verdienen we daar niets aan. 

Op 1 januari 2010 schreven we dat 2010 het jaar van de Tablet zou worden. De naam iPad was toen nog niet officieel bekend. Op 27 januari lanceerde Steve Jobs de iPad en het vervolg van de Mobiele Mac revolutie na de lancering van de iPhone in 2007. Op deze website lees je niet alleen het laatste nieuws en geruchten over Apple producten zoals de iPad, iPhone en de MacBooks maar bijvoorbeeld ook dat Apple je iPhone in elkaar laat schroeven door minderjarige kinderen. Kortom naast het zoet ook het zuur…

Net als de iPhone in 2007 was de iPad in 2010 en de MacBook Air in 2011 het begin van de mobiele Mac (r)evolutie. Apple zal de komende jaren meer mobiele hardware gaan produceren en wij zullen je daarvan dagelijks op de hoogte houden. Volgens analisten zal de iPad een grotere impact hebben dan de iPhone. Het merendeel van de inkomsten van Apple is afkomstig van mobiele apparaten zoals de iPhone, iPod touch, de MacBook Air en de iPad.

mm600px