Productie 15 inch MacBook Pro begint bijna en 13 inch komt pas in juni

De onderstaande MacBook Touch Commercial is leuk maar niet iets wat we later dit jaar  terug gaan zien in de winkel. De productie van de geheel nieuwe 15 inch MacBook Pro inclusief een high power Ivy Bridge processor begint in april en in juni komt er volgens het laatste gerucht een 13 inch MacBook Pro op de markt met een lower power Ivy Bridge processor.

As Apple will start mass producing its 15-inch MacBook Pro in April, sources from the upstream supply chain have pointed out that the company’s orders for the 13.3-inch model are far higher than those of the 15-inch, indicating that Apple is more focused on the 13.3-inch notebook segment. However, the 13.3-inch MacBook Pro will not start mass production until June.

Dat er dit jaar een nieuwe MacBook Pro op de markt komt is zeker maar een release in april en juni lijkt ons niet echt logisch. Tenminste dat heeft Apple nog niet eerder gedaan met hardware uit dezelfde productlijn. Het zou ook kunnen dat de 13 inch versie in juni een verbeterde versie is van de Air.