Naast de Dopper en de Bobble is er binnenkort ook de memobottle

Als je als naast je MacBook, iPad en iPhone ook regelmatig een Bobble of een Dopper meeneemt in je tas dan zal dit nieuwe Kickstarter project je zeker interesseren. Inmiddels is er voldoende geld binnen om het project ook daadwerkelijk te starten dus het zal niet lang duren voordat de memobottle ook in Europa te koop zal zijn.

tas

De memobottle past gewoon in je tas naast je MacBook en je boeken. Doel is ook om het gebruik van plastic wegwerp flessen verminderen. Alleen al in de Verenigde Staten worden er elke seconde 1,500 plastic flessen gebruikt en weggegooid. Dit heeft niet alleen een schadelijk effect op het milieu maar gebotteld water is ook 1400 keer duurder dan kraanwater.

bottle mac

Herbruikbare flessen zoals de Dopper en de Bobble worden steeds populairder en zijn net als de memobottle ook 80% milieuvriendelijker dan plastic wegwerp flessen. Wereldwijd worden er jaarlijks 50 miljard wegwerp flessen verkocht en dat is niet allen een aanslag op het milieu maar ook op je portemonnaie.

bottle

De memobottle is binnenkort te koop in 3 formaten: A4, A5 en letter formaat. De fles zorgt er ook voor dat je niet meer met zo’n vreemde bobbel in je tas loopt die ook nog eens veel ruimte inneemt. Meer informatie over dit interessante Kickstarter project kan je hier vinden.

lek