Bol.com mag nu ook Macbooks verkopen van Apple

Bol.com verstuurde vanmiddag een persbericht waarin ze aankondigen dat de web winkel vanaf nu ook Apple Authorized Reseller is. Zo zijn er sinds vandaag Macbooks en Macbooks Pro te koop via de website  plus de bijbehorende accessoires van Apple. Bol.com verkocht al sinds 2005 iPods maar door de kwalificatie ‘Apple Authorized Reseller’ is Bol.com nu de tweede online Apple retailer in Nederland.

Dit betekent dat vanaf vandaag in de web winkel een aparte Apple-pagina te vinden is waar klanten direct alle hardware van Apple kunnen bestellen plus eventueel AppleCare.

Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com:

“Door deze benoeming als authorised reseller kunnen we ons aanbod Apple-producten nog completer maken. Voor ons is dit dus een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. We zien dat de groep Apple-liefhebbers nog steeds groeit en we willen hen een zo compleet mogelijk aanbod bieden”. “We zijn in onze iPod en -accessoireverkoop al een van de grootste partijen van Nederland dus ik verwacht eenzelfde succes voor het Macbook-assortiment.”

We hebben de webwinkel van de kersverse Apple Authorized Reseller even bezocht maar daar is toch iets vreemds aan de hand. Alle prijzen van de Macbook(s) Pro zijn honderd euro duurder dan als je bij Apple online een Macbook (Pro) koopt. Je krijgt uiteindelijk wel 100 euro korting waardoor de prijs weer gelijk is aan de officiële Apple prijzen maar een beetje misleidend is het wel. Je bespaart dus helemaal niets…..