Spyfoto’s van de nog te lanceren 13-inch Retina MacBook Pro

Volgens geruchten gaat Apple naast de iPad mini volgende week dinsdag ook een 13 inch MacBook Pro lanceren. Goedkoop zal de 13 inch Pro niet zijn want voor het instapmodel betaal je $1699 en dat is zo’n $500 meer dan het huidige non-Retina model. Eerder deze week verschenen er foto’s van het Retina display van de 13 inch MacBook pro. Leuk maar dat kan ook een display zijn van een Samsung notebook. Ditmaal van dezelfde bron aanvullende afbeeldingen die een stuk geloofwaardiger zijn. We zien de accu’s in de 13 inch Air en de aansluitingen aan de linkerkant van de 13 inch Pro, een MagSafe 2 aansluiting, 2 Thunderbolt aansluitingen en een USB poort.

De foto’s zijn nogal slecht en klein maar het is wel duidelijk dat de maker van de foto’s toegang tot een nog te lanceren 13-inch Retina MacBook Pro heeft inclusief een roze vloerbedekking.

De beste foto toont de rechterkant van de 13 inch Pro SD kaart ingang, HDMI en USB aansluiting. Op de Chinese website zijn ook foto’s te zien van het logic board, 8 GB RAM en een Retina display met een resolutie van 2560×1600 pixels.