Nieuwe MacBook pro’s in april 2011 en special iPad event in januari

Three Guys And A Podcast heeft nieuws over twee special events die Apple volgend jaar gaat organiseren. De eerste is niet echt nieuwswaardig maar wel leuk als bevestiging van eerdere geruchten: in januari gaat Apple een Special Event houden en de opvolger van de huidige iPad lanceren. Het tweede Special Event zal plaatsvinden in april en naast een update van Final Cut Pro gaat Apple ook nieuwe MacBook Pro’s lanceren.

Tijdens de lancering van de nieuwe MacBook Air’s zei Steve Jobs dat dit de toekomst van de MacBook is en we zijn benieuwd hoe Apple de nieuwe technologie van de MacBook Air in de volgende generatie MacBook Pro’s gaat implementeren.

“We don’t believe this will be a simple refresh of the MacBook Pro, rather, Apple will deliver an all-out redesign, the big brother of the MacBook air,” they say. The year of the Mac?

April is ook de maand dat in Amerika de NAB zal worden gehouden in Las Vegas, de NAB Show is een jaarlijkse beurs georganiseerd door de National Association of Broadcasters waar professionals uit de media industrie de nieuwste elektronische snufjes kunnen zien.

Alvast voor de agenda van volgend jaar:

  • Januari: realease van de nieuwe iPad
  • April: release van de nieuwe MacBook Pro’s
  • Juni: release van de iPhone 5 of de verbeterde versie van de iPhone 4

Wij gaan alvast sparen.