Apple leveranciers verschepen de nieuwe 13″ Retina MacBook Pro en iMac’s deze maand al

DigiTimes heeft vernomen dat Apple de nieuwe 13.3 inch MacBook Pro met Retina Display mogelijk deze maand al gaat introduceren en uiterlijk in oktober te koop zal zijn:

The sources estimated that the official launch of the Retina Display 13.3-inch MacBook Pro should be in either September or October to target back-to-school demand and the year-end holidays.

 Daarnaast verschijnen er rond die tijd ook 3 nieuwe iMacs. Op dit moment zijn er wel problemen met de massaproductie van het display van het “high-end model.” Wat de specificaties zijn van het high-end model is nog niet duidelijk maar dat je moet rekenen op een groot formaat en een enorme verbetering van de snelheid van de hardware zal geen verrassing zijn.

Het is een bevestiging wat analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities al in augustus wist te melden over de nieuwe iMacs. Hij schreef toen dat de 21 inch iMac eerder te koop zou zijn dan het grotere  27 inch model.De nieuwe iMacs krijgen geen Retina display maar zijn wel voorzien van de nieuwe Ivy Bridge processors.