15 inch MacBook Air komt in april

Geruchten over een 15 inch MacBook Air zijn er al enige tijd maar volgens het laatste gerucht komt Apple in april met een 15 inch MacBook Air op de markt die op den duur de 15 inch MacBook Pro zal vervangen. Dit gerucht is afkomstig van een fabrikant van Mac accessoires.

De anonieme bron zegt dat de ultradunne notebook van Apple vrijwel identiek is aan de huidige MacBook Air modellen. Volgens de fabrikant zal de komst van een 15 inch MacBook Air de 15 inch Pro voor de meeste consumenten overbodig maken en op den duur zou de 15 inch Air de 15 inch Pro wel eens volledig kunnen vervangen. De optische schijfeenheid en de Ethernet poort zijn vanwege de dikte volgens de fabrikant verdwenen. De 17 inch MacBook Pro blijft volgens de bron wel bestaan als “Pro” model voor de bovenkant van de markt.

Geruchten over een 15 inch ultra-dun notebook van Apple zijn er al sinds vorig jaar en of er nu Air of Pro op staat maakt de meeste consumenten waarschijnlijk niet veel uit. De nieuwe notebooks worden voorzien van Intel’s volgende generatie Ivy Bridge processors. Maar waren die niet pas in juni beschikbaar?