Wi-Fi problemen mid 2013 MacBook Air zijn nu via software update te verhelpen

Als je al in het bezit bent van een mid 2013 MacBook Air kan je vanaf nu weer normaal Wi-Fi gebruiken, audio afspelen en Photoshop knippert ook niet meer na deze update:

This update fixes an issue that in rare instances may cause an intermittent loss in wireless connectivity, an issue with Adobe Photoshop which may cause occasional screen flickering, and an issue which may cause audio volume to fluctuate during video playback.

Vrij snel na de release van de nieuwe MacBook Air bleek dat de ultra portable Air een bug heeft die ervoor zorgt dat de Wi-Fi verbinding regelmatig wegvalt. Een déjà vu van een bug die vorig jaar ook al de vorige generatie MacBook Airs trof. Apple wist dat toen te verhelpen met een software update en dat is nu ook het geval. Gebruikers van Photoshop hoeven ook niet meer naar een knipperend scherm te kijken en je kan ook weer normaal naar het geluid van video luisteren.

De update kan je via deze link downloaden of via de Software-update functie die je bereikt via het Appeltje links boven in beeld.

mba1