Nieuwe MacBook Air wederom een succes en nu al moeilijk verkrijgbaar

Wij wachten nog steeds op onze 11 inch MacBook Air die we vlak na de introductie van de nieuwe MacBook Airs bestelden maar inmiddels komen er al cijfers binnen uit de Verenigde Staten dat de verkoop van de nieuwe MacBook Air, net als zijn voorganger een succes is.  Zoals zo vaak met nieuwe Apple producten (iPhone, iPad) is de vraag wederom groter dan het aanbod. De 11 inch Air lijkt op dit moment iets meer in trek dan de 13 inch en de eerste berichten dat de MacBook Air al volledig is uitverkocht verschijnen ook al. Dat kunnen we bevestigen.

Brian White van Ticonderoga Securities weet te melden dat er een gigantische vraag is naar de nieuwe MacBook Air en dat ze in de Verenigde Staten regelmatig al volledig (stock-outs) uitverkocht zijn en dat de vraag naar de MacBook Air voorlopig nog wel even zal aanhouden.

De nieuwe MacBook Airs met een Intel Sandy Bridge processor en een “high-speed” Thunderbolt poort verschenen vorige maand. Net als zijn voorganger is de 11 inch MacBook Air al te koop voor € 999 maar is inmiddels wel meer dan twee keer zo snel geworden.