Meer geruchten over de nieuwe MacBook Air

Er zijn het afgelopen weekend veel nieuwe geruchten verschenen over de nieuwe MacBook Air die Apple mogelijk aanstaande woensdag al gaat lanceren. Over de grootte van het beeldscherm lopen de meningen nogal uiteen.

Het bestaande model met een 13,3″ inch beeldscherm zou een grote update krijgen en er zijn geruchten over een MacBook Air met een 11.6 inch beeldscherm. Om de verwarring nog groter te maken dook dit weekend ook nog de onderstaande foto op waaruit blijkt dat Apple ook wel eens een MacBook Air met een 10 inch beeldscherm zou kunnen introduceren.

De componenten op de foto zijn ook onder de loep genomen en we zien een uitsparing voor een Micro-Simkaart of een aansluiting voor mini HDMI. Op de Toshiba SSD chip staat het kenmerk T6UG1XBG waaruit blijkt dat het SSD opslag geheugen een leessnelheid heeft van 230 megabyte per seconde en een schrijfsnelheid van 180 MB per seconde.

In Italië denken ze dat de nieuwe MacBook Air wel een 11.6 inch beeldscherm krijgt. De bovenstaande uitgelekte foto van de MacBook Air is volgens de Italianen geen 230 mm maar 270 mm waardoor er weer wel een 11.6 inch beeldscherm in de behuizing van de nieuwe MacBook Air past. Over 2 dagen weten we hoe het echt zit…..

Meer over de nieuwe MacBook Air kan je hier lezen.