iPod mania bij de Mediamarkt

Bij de Mediamarkt is er deze week iPod mania. Bij de aankoop van een iPod krijg je korting die kan oplopen tot € 50. Een iPod is vooral handig op vakantie als je, je iPhone niet mee wil nemen naar het strand of bang bent dat je hem kwijt raakt. Hou er wel rekening mee dat Apple in september weer een nieuwe lijn met iPods gaat lanceren. Vooral de iPod touch zal dit jaar een behoorlijke upgrade krijgen omdat Apple vorig jaar door productie problemen op het laatste moment de camera weg liet uit het uiteindelijke model wat op dit moment te koop is.

Gisteren verschenen al de eerste foto’s van onderdelen van de nieuwe generatie iPod Touch. Dat er een camera in zal zitten kan je nauwelijks nieuwswaardig noemen. De vraag is of de iPod touch dezelfde specificaties zal hebben als de iPhone 4 met HD video opname en een 5-magapixel camera. De gyroscoop van de iPhone 4 zal er zeker in zitten want dat is vooral voor het spelen van spelletjes erg handig en daar is de iPod Touch ook zeer geschikt voor. Een retina display zoals die nu in de iPhone 4 zit verwachten we niet want er moet ergens een verschil zijn.

Hierbij de bedragen voor de iPods inclusief korting:

  • iPod Shuffle 4GB – € 64
  • iPod Classic 160GB – € 189
  • iPod Touch 64GB – € 289
  • iPod Touch 8GB – € 139
  • iPod Touch 32GB – € 229
  • iPod Nano 8GB € 109

De iPods zijn ook online te bestellen en dan betaal je op de bovengenoemde prijzen € 4,95 bezorgkosten. De actie loopt tot en met zondag 11 juli.