Zweedse Publieke Omroep SVT is ook klaar met Apple

De Zweedse Publieke Omroep SVT heeft een probleem. Net als veel software ontwikkelaars zijn zij ook overgeleverd aan het goedkeuringsproces van Apple om een applicatie in de App Store te lanceren. Dat dat soms enige tijd kan duren hebben de Zweden ook ondervonden. In plaats van te wachten op het goedkeuringsproces van Apple zijn ze in het vliegtuig gestapt en zijn ze gaan demonstreren bij Apple voor de deur in Cupertino.

steve

Op dit moment staan ze op een in de buurt van Apple headquarters met iPhone kostuums, banners, Zweedse vlaggen en zelfs een aantal vrouwen in traditionele Zweedse klederdracht. De demonstratie is live te volgen via de website DearSteveJobs.com

Op de website staat ook de volgende brief aan Steve Jobs:

Dear Steve Jobs,

We at SVT (the Swedish public service broadcaster) would like to ask you a favor. Below is a description of our SVT Play application. And to the right you can see all the Swedes who are eagerly awaiting its approval. So please Steve, hurry up and approve our app.
We have tried to simplify the approval process as much as possible for you. Just press the green button below and record a video of yourself saying “JA” (that’s “yes” in Swedish, pronounced “yah”).

Come on, Steve, Sweden is waiting. Say JA!

Sincerely,
SVT, Sweden

Hieronder een demo van de SVT Play iPhone app die nu vast wel snel in de App Store zal verschijnen.

Bron: TechCrunch