Zelf iPhone stickers ontwerpen en 683 iPhone hoesjes

Een webwinkel met 683 hoesjes voor de iPhone in het assortiment is wat ons betreft bijzonder en zeker in Nederland. Naast de bekende merken zijn er ook bijzondere iPhone hoesjes te koop. Zoals de Nintendo Gameboy backcase voor de iPhone. 

Wat ook uniek is dat je, je eigen iPhone sticker kan ontwerpen. Je stuurt een Mail met je ideeën of wensen met de bijbehorende grafische bestanden in de vorm van foto’s of logo’s naar iphonehoesjes.nl en je ontvangt een link naar het proefontwerp. Als je het Proefontwerp goedkeurt, kun je de stickers (voorkant, achterkant en/of Dock) via de website bestellen. De stickers kosten € 19,– per set en de Dock sticker met dock € 24,– (geen verzendkosten).

De stickers zijn van hetzelfde hoogwaardige materiaal als de bekende Gelaskins iPhone stickers (3M) en hebben een hoogglans coating. De kleuren vervagen niet en de 3M stickers laten geen lijmresten achter.

Wij namen de proef op de som en leverden een foto in om de kwaliteit te testen.

review1

Binnen een week ontvingen we de iPhone sticker die we hadden gemaild. De foto ziet er op de sticker goed uit en bij de sticker zitten instructies. Het is belangrijk om de sticker in een stofvrije omgeving aan te brengen. Voordat je de sticker op je iPhone plakt is het verstandig om de achterkant goed vet vrij te maken. Dat kan je doen met een brillendoekje of met het iPhone 3G doekje wat bij de handleiding van je iPhone 3G zit. Als de sticker na de eerste plakpoging niet goed op je iPhone zit kan je hem er voorzichtig afhalen en een nieuwe poging wagen. De uitsparing van de camera is een goed oriëntatiepunt. Het resultaat is goed en identiek aan de Gelaskins. 

review2

Als je geen inspiratie hebt zijn er ook voorbedrukte iPhone stickers te koop voor € 15,– Met dezelfde kwaliteit als de stickers die je zelf kan ontwerpen. Op dit moment is er keuze uit 27 soorten iPhone stickers inclusief de M-line serie. Als Delfts iPhone blog kozen we de Delftsblauw versie. Hieronder enkele voorbeelden van voorbedrukte iPhone stickers die te bestellen zijn via iPhonehoesjes.nl

review3

De iPhone stickers zijn een fractie uit het gehele assortiment aan iPhone hoesjes. Ze zijn er in alle varianten van stof, hout, siliconen, kunststof, aluminium, leer en in alle kleuren plus honderden varianten. En als je het echt niet meer weet kan je altijd nog een tegoedbon geven. 

iPhonehoesjes.nl de webwinkel met volgens ons het grootste iPhone hoesjes assortiment van Nederland.