Witte strepen op de achterkant van de iPhone 6 zijn niet zichtbaar op het eindproduct

In alle voorgaande afbeeldingen en mockups van de 4.7-inch en 5.5-inch iPhone 6 krijg je een aardig indicatie van wat je in september kan verwachten. Toch zijn deze afbeeldingen geen accurate weergave omdat de lelijke strepen op achterzijde van de iPhone 6 niet zichtbaar zullen zijn op het eindproduct.

6

Volgens de bronnen van Nikkei missen de mockups een aantal essentiële design elementen. Ten eerste is het display gemaakt van gebogen glas wat naadloos overgaat in de aluminium body van de iPhone 6. Op de mockups zijn ook steeds lelijke verbindingselementen te zien op de achterzijde van de iPhone 6. Op het eindproduct zijn deze witte strepen niet meer zichtbaar zodat de achterzijde. Grappig detail is dat copycat HTC inmiddels al een iPhone 6 imitatie op de markt heeft gebracht met streepjes op de achterzijde. Zijn al die geruchten toch nog ergens goed voor geweest ;)

2

Apple gaat de iPhone 6 volgens geruchten in september lanceren. Zoals we eerder al schreven heeft de iPhone 6 erg veel weg van een mix tussen de allereerste iPhone en de zesde generatie iPod touch.