Witte iPhone 4 voorlopig alleen voor echte vrienden van Apple

Vanmiddag was er opschudding op Twitter want er was een witte iPhone 4 in het wild gespot op een pers bijeenkomst in New York. De geruchten machine ging meteen weer op volle toeren draaien want de witte iPhone 4 zou nu wel eens echt in aantocht kunnen zijn.

Helaas voor de mensen die nog steeds wachten op de witte iPhone 4 was het slechts een man die anoniem wil blijven met goede contacten met Apple in Cupertino. Hij wist via een vriend werkzaam bij Apple een iPhone 4 te bemachtigen maar wist ook te vertellen waarom de iPhone 4 nog steeds niet te koop is. De kleur van de HOME knop op het toestel wijkt af van de kleur wit van het toestel zelf. Omdat dat er slordig uitziet zou Apple het toestel nog niet op de markt willen brengen.

Eerder deze week trok de Britse acteur Stephen Fry ook een witte iPhone 4 uit zijn borstzak toen hem gevraagd werd of hij zijn Windows Phone 7 smartphone die hij net had ontvangen op een Microsoft bijeenkomst kon laten zien. Tot grote hilariteit van het aanwezige publiek op de T3 Gadget Awards. Volgens Fry de enige witte iPhone 4 in Europa. Of en wanneer de witte iPhone 4 op de markt komt weet alleen Apple. Als je er een wil bemachtigen moet je wachten tot januari 2011 of hele goede vrienden met Apple worden.