Witte iPhone 4 vanaf 26 april ook in Nederland te koop?

De Italiaanse website iPhone Italia heeft via een “betrouwbare” bron vernomen dat de witte iPhone 4 vanaf dinsdag 26 april te koop is in Italië. Vorige week verscheen er ook een bericht via Bloomberg met vergelijkbare geruchten en de Wall Street Journal wist vorige week te melden dat de witte iPhone 4 dit voorjaar te koop zal zijn, maar dat wisten we al. Apple’s senior vice president marketing, Phil Schiller stuurde vorige maand namelijk een tweet met de melding dat het toestel in het voorjaar te koop zou zijn en dat was een herbevestiging van wat hij vorig jaar al bekend maakte tijdens een gesprek met aandeelhouders.

Bloomberg wist als eerste te melden dat de witte iPhone 4 binnen twee weken te koop zal zijn via de Amerikaanse telecomproviders AT&T en Verizon. Afgelopen weekend doken er ook gegevens op over de witte iPhone 4 in inventarislijsten van de Amerikaanse telecomprovider Verizon.

Als de geruchten uit Italië kloppen dan is de kans groot dat de release van de witte iPhone 4 meteen ook wereldwijd is, zodat we ook hier vanaf 26 april een iPhone 4 kunnen bestellen via de website van Apple. Allemaal leuk en aardig maar wie wil er nu nog een (witte) iPhone 4 hebben?