Windows Live Messenger voor de iPhone en iPod touch

Micosoft heeft vanmorgen de Windows Live Messenger applicatie voor de iPhone en de iPod touch gelanceerd in de App Store. Via Windows Live Mesenger hou je contact met je vrienden en vriendinnen door Instant Messages te sturen en de status updates te lezen. Naast het sturen van berichten is het ook mogelijk om foto’s en updates te zien op andere sociale netwerk websites.

Chat:

Stuur berichten naar Windows Live Messenger en Y! Messenger contacten. Ook als de applicatie gesloten is ontvang je via IM notificaties als er nieuwe berichten zijn.

Sociale Netwerken:

Windows Live Messenger geeft niet alleen updates van je Messenger vrienden maar laat je ook updates zien van andere sociale netwerk websites zoals Facebook, Flickr, MySpace etc, etc.

Foto’s:

via Windows Live Messenger kan je eenvoudig foto’s delen met je vrienden.

Hotmail:

Met Windows Live Messenger is het ook mogelijk om je Hotmail account te opnenen, e-mail te lezen, te reageren op berichten en mail te versturen. Windows Live Messenger geeft je notificaties van nieuwe e-mail berichten zodat je tijdens het gebruik van Windows Live Messenger altijd op de hoogte blijft.

Windows Live Messenger is gratis verkrijgbaar maar op dit moment alleen via de Amerikaanse App Store.