Wijs op Reis met de iPhone App van Buitenlandse Zaken

Demissionair minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen lanceert vandaag de online campagne van Wijs op Reis. Vanaf dat moment kunnen vakantiegangers en reizigers gratis reisadvies krijgen over hun land van bestemming op de internetsites van de Nederlandse reisorganisaties.

Het reisadvies is gratis, actueel en betrouwbaar; het wordt samengesteld door het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassades wereldwijd. Naast  reisadvies vindt de reiziger ook landeninformatie en contactgegevens van bijvoorbeeld de ambassade in het betreffende land. Het ministerie van Buitenlandse Zaken werkt hiervoor nauw samen met de grootste  Nederlandse touroperators, reis- en vakantiesites, luchtvaartmaatschappijen en luchthavens.

Verhagen lanceert de campagne vandaag officieel door als eerste een iPhone applicatie in gebruik te nemen die ook direct toegang biedt tot de reisadviezen van Buitenlandse Zaken. De link naar de applicatie is op dit moment nog niet beschikbaar maar plaatsen we na de lancering van de applicatie bij dit bericht.

Bron: MinBuza.nl