Where to? nu ook in het Nederlands

In oktober 2008 gingen de ontwikkelaars van o.a. het populaire Tap Tap Tap uit elkaar. De applicatie Where to? (bracht in 3 maanden al 200.000 dollar op) is verkocht aan de hoogste bieder. Die bieder is Ortwin Gentz van FutureTap en hij mailde ons gisteren over de nieuwe Waarheen? (Where To?) GPS POI applicatie die nu ook in het Nederlands is vertaald.

127

Where To? is gëupdate naar versie 1.7.2 en er zijn Nederlandse “points of interest” toegevoegd in meer dan 500 categorieën. De Nederlandse applicatie heet waarheen? en samen met de Engelse, Duitse, Franse, Spaanse, Italiaanse, Portugese, en Griekse gegevens is Waarheen? een POI applicatie die Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en een belangrijk deel van Europa dekt.

Volgens  Ortwin Gentz  CEO van FutureTap is het met de applicatie zeer eenvoudig om snel de dichtstbijzijnde apotheek, benzinestation, bank, supermarkt, ziekenhuis, bioscoop of restaurant te vinden. Als je de applicatie in het buitenland gebruikt maakt de applicatie gebruik van de zoektermen van het land waar je, je op dat moment bevindt. De gebruikersinterface blijft in het Nederlands.

Waarheen? is nog maar het begin. Meerdere interessante FutureTap applicaties voor de iPhone en iPod touch zijn binnenkort te koop via de App Store volgens Gentz.

Waarheen? is te koop voor € 2,39 in de App Store. Meer informatie: futuretap.com

27