We zijn (nu echt) verhuisd….

De afgelopen tijd waren we meer een pingpong blog in plaats van een iPhone blog. We bleven verhuizen naar onze oude webstek en weer terug. De problemen met de website en de layout zijn gelukkig opgelost. Hierbij een nieuwe website met nieuwe vormgeving en nog belangrijker overzichtelijker. Daarnaast zijn er ook geen reclamebanners meer waardoor we onafhankelijk berichten kunnen maken zonder rekening te houden met (mogelijke) adverteerders.

iPhone Nieuws Blog is een privé initiatief en zal worden voortgezet via de vertrouwde iPhonenieuwsblog.nl link. De iPhone portals (startpagina’s) iphone.mobielnieuwsnet.nl en iphone3g.mobielnieuwsnet.nl blijven gewoon bestaan.

Lijkt het je leuk om ook over de iPhone te bloggen, heb je een ingezonden bericht of gewoon iets wat op deze website zou moeten staan? We horen het graag via het contact formulier.

De overgang van Blogger naar WordPress is nog steeds even wennen voor ons maar wij zijn blij met de nieuwe mogelijkheden. 

Alle berichten van onze oude blogger website zijn ook te vinden op deze nieuwe website en herkenbaar aan het onderstaande icoontje.
logo groot