Wat brengt MobileMac je in 2015?

MobileMac wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2015! Aan het begin van het nieuwe jaar is het goed om nog even terug te kijken naar het oude jaar. Een jaar waar de innovatie van Apple toch wat achterbleef, zelfs mijn zoontje van 10 verwijst nog regelmatig naar mijn Android-smartphone terwijl hij dan gekscherend doelt op mijn iPhone 6 Plus. Later deze maand zal uit de kwartaalcijfers blijken dat de iPhone 6 en de 6 Plus een gigantisch succes zijn.
Apple Watch
2015 brengt ons onder andere de Apple Watch maar Apple moet nog wel hard aan de weg timmeren om iedereen te overtuigen van het nut en de noodzaak van zo’n slim horloge. Het nieuwe jaar brengt volgens geruchten ook de iPad Pro met een 12-inch display, updates van de huidige iPads en iPhones en een 12-inch MacBook.

Een van onze leveranciers van review materiaal liet ons onlangs weten dat ze respect hebben dat MobileMac zich nog niet heeft laten omkopen door een partnershop en andere adverteerders. Dat vinden we mooi om te horen want dat is nou precies de opzet van MobileMac. We laten ons niet omkopen door bedrijven die vervolgens dan toch ineens via de achterdeur invloed hebben op onze content. Ook in 2015 zullen we onafhankelijke berichten en reviews blijven schrijven en we willen iedereen danken voor de (dagelijkse) bezoeken aan MobileMac in 2014. 

In het nieuwe jaar gaan we verder met waar we goed in zijn, reviews van producten waar je ook echt wat aan hebt en dagelijkse updates van het belangrijkste nieuws over Mobile Macs, iPhones en natuurlijk de iPad.