Wall Street Journal heeft nu ook opgepikt dat de iPhone 7 slechts een minimale update is van de iPhone 6s

Over de iPhone 7 valt niet echt veel meer te schrijven omdat de meeste details al zijn uitgelekt. Meest schokkend is vooral dat het design vrijwel identiek is aan de iPhone 6 en de huidige iPhone 6s. The Wall Street Journal kan dat inmiddels ook bevestigen. De krant weet daarnaast te melden dat de iPhone 7 beter tegen water kan dan de huidige modellen en dat er in de iPhone 7 geen hoofdtelefoon aansluiting meer zit. Door het weglaten  van die aansluiting kan Apple de iPhone 7 nog dunner maken. Allemaal geruchten die al maanden bekend zijn maar het is altijd prettig als gerenommeerde fossiele media dat kan bevestigen.

De krant heeft ook vernomen dat de iPhone 8 in 2017 een OLED display krijgt en dat de Touch ID sensor in het display is weggewerkt en dat daarmee ook de HOME-knop verdwijnt:

For years, Apple Chief Design Officer Jony Ive has expressed a desire for the iPhone to appear like a single sheet of glass, according to people familiar with the matter. The current design ideas for the 2017 iPhones are expected to push the handsets in that direction by eliminating much of the bezel around the display, with the OLED screen.

iPhone 7