Waar kan je het beste een iPhone kopen zonder een abonnement?

We krijgen regelmatig de vraag waar je het beste een Mac, iPad of iPhone kan kopen. Voor de aankoop van de eerste twee kan je het beste terecht bij Dixons vanwege de driejarige garantie.

Voor het meest actuele iPhone aanbod gebruiken we zelf vaak de Pricewatch van Tweakers. Hieruit blijkt dat je via het bedrijf Telecomlink al een 16GB iPhone 4S koopt voor € 584 en dat is nog goedkoper dan de adviesprijs van € 599 van Apple.

Als je geen benul hebt kan je dezelfde iPhone ook kopen voor € 699 via o.a. de PDAshop van CoolBlue maar een bedrag wat € 100 boven de adviesprijs van Apple ligt vinden wij toch echt oplichting. Er zit dus een ruime marge tussen de verschillende webshops. Ons advies raadpleeg eerst Tweakers pricewatch.

Het beste advies op dit moment is overigens om er helemaal geen een te kopen omdat Apple eind deze zomer een geheel nieuwe iPhone gaat introduceren.

 

Duur, duurder, duurst….. de webshop Coolblue verkoop de iPhone 4S voor een bedrag wat €100 boven de adviesprijs van Apple ligt.