Volg de Apple iPhone 4 persconferentie live vanaf 19:00 uur

Straks vanaf 19:00 uur geeft Apple een persconferentie over de iPhone 4. Over de inhoud daarvan zijn inmiddels veel speculaties verschenen die variëren van een nieuwe software update om het ontvangstprobleem van de iPhone 4 op te lossen, gratis bumpers, een redesign van de iPhone 4 tot een complete recall van het toestel maar dat ligt niet erg voor de hand.

Om 19:00 uur horen we wat Apple er echt aan gaat doen. De persconferentie is live te volgen via Gizmodo, EngadgetMacWorldT3All Things Digital, MobileCrunchArs Technicagdgt, en Fortune

De meeste feeds zullen Live Blogs zijn maar we sluiten niet uit dat er nu ook beelden via een stream zullen opduiken, het is niet voor niets een persconferentie. Net zoals dat vorige keer bij de keynote van de iPhone 4 het geval was.

De persconferentie begint om 19:00 uur maar als je rond 18:30 uur achter de computer zit kan je vast van de beste live feeds een bookmark maken en testen of het werkt. Mochten we nog interessante links tegen komen dan laten we dat weten via Twitter en we geven tijdens de persconferentie ook updates via Twitter.