Vodafone verkoopt iPhone 3GS en iPhone 4 via U-bocht

Eerder zagen we dat KPN via een beperkte oplage de iPhone 3GS aan trouwe klanten verkoopt en ook Vodafone verkoopt inmiddels de iPhone 3GS. Niet alleen aan trouwe maar aan alle klanten. Wat nieuw is dat ze binnenkort ook de iPhone 4 gaan verkopen via een U-bocht constructie. Dat klinkt leuk maar een antal telecom shops doen dat al jaren en dan ook nog eens met elk gewenst abonnement en de bijbehorende telecom provider. De iPhones die ze verkopen komen uit Italië en zijn simlock vrij.

T-Mobile mag in Nederland de iPhone exclusief verkopen maar via een U-bocht constructie is dat eenvoudig te omzeilen. Vodafone mag in het buitenland wel de iPhone 4 verkopen en zodra daar de vraag iets afneemt zullen de eerste iPhones 4 in Nederland verschijnen. Op de Vodafone website is inmiddels de iPhone 3GS gewoon te bestellen maar om jurridische problemen te voorkomen met T-Mobile plaats je de bestelling via de website iVoordeel.nl

Hiermee  wordt de suggestie gewekt dat je via een ander bedrijf besteld en dat Vodafone ze niet op voorraad heeft. Opvallend is dat iVoordeel.nl onderdeel is van XLVoordeel.nl en daar kan je alvast een iPhone 4 reserveren in combinatie met een Vodafone abonnement.

Via: Telegraaf