Vodafone UK stuurt SMS aan iPhone 4S eigenaren: update niet naar iOS 6.1

Vodafone heeft iPhone 4S gebruikers die gebruik maken van het netwerk in het Verenigd Koninkrijk een SMS gestuurd met de boodschap om iOS 6.1 niet te installeren:

“Some customers may occasionally experience difficulty in connecting to the network to make or receive calls or texts or to connect to the Internet. Apple is working on a solution to their software issue. These connection problems are intermittent.”

Doe je dat wel dan krijg je te maken met vervelende netwerk problemen. Het is af en toe niet mogelijk om verbinding te maken met het netwerk, het is soms niet mogelijk om te bellen, gebruikers missen gesprekken, SMS berichten komen niet aan en verbinding met internet is soms niet mogelijk.

Voor ons is dit heel herkenbaar met het Vodafone netwerk in de randstad maar blijkbaar krijg je in het Verenigd Koninkrijk alleen deze problemen als je update naar iOS 6.1.

Het is niet duidelijk of deze 3G bug ook in Nederland voorkomt of bij andere telecomproviders. Apple test op dit moment  iOS 6.1.1 samen met software ontwikkelaars en hopelijk brengt die update oplossingen voor de bovenstaande bug.

geenservice