Vijfde generatie iPhone is vanaf 7 oktober te koop in de Verenigde Staten

Een nieuwe dag met nieuwe geruchten. Ditmaal weet TiPb te melden dat de vijfde generatie iPhone vanaf vrijdag 7 oktober te koop is in de Verenigde Staten. Hoe de volgende generatie iPhone eruit gaat zien weet niemand maar de kans blijft bestaan dat we slechts een iPhone 4S te zien krijgen met slechts een A5 processor en een betere camera. 

Een andere optie is dat Apple de iPhone 4S gaat presenteren als een budget iPhone. Eerder deze week dook er ook een gerucht op over de iCloud iPhone die de onderkant van de markt moet bedienen. Naast de budget iPhone zien we dan hopelijk ook een iPhone 5 als high-end model.

Het zal toch niet waar zijn dat de mevrouw van KPN die mijn abonnement in juni wilde verlengen gelijk gaat krijgen:

“wij hebben hier intern vernomen dat de iPhone 5 of de iPhone 4S pas in december komt en dat KPN de nieuwe iPhone niet voor december zal leveren”

Een vergelijkbaar bericht verscheen in juli ook al via DigiTimes met het nieuws dat de lancering van de iPhone 5 in september zal plaatsvinden en de start van de verkoop in oktober. DigiTimes wist er nog aan toe te voegen dat Apple in september ook de iPad 3 gaat introduceren.