Via GoCustomized ontwerp je zelf een persoonlijke iPhone of iPad case maar ook een glazen achterkant voor een iPhone 4/S

Via het Nederlandse GoCustomized.com kan je niet alleen een smartcover of smartcase voor je iPad laten bedrukken maar ook een hardcase voor je iPad mini. Via de online ontwerpmodule van Gocustomized kan je de case of SmartCover laten bedrukken met een eigen ontwerp, foto of een logo. Bij Gocustomized drukken ze het vervolgens op een hoge resolutie en zeer slijtvast op de case of smartcover

iPad cases

Je kunt ook een iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S of iPhone 4 hoesje ontwerpen met een eigen foto of logo op een hardcase, softcase of portemonneehoesje. De hoesjes zijn ook zonder bedrukking te bestellen maar een eigen ontwerp geeft natuurlijk wel een persoonlijk tintje aan je iPhone en zorgt ook nog eens voor wat extra bescherming. Als je niet creatief bent kan je ook via de online ontwerptool kiezen uit verschillende designs.

iPhone cases

MobileMac kreeg van GoCustomized de mogelijkheid om een iPhone BackCover te ontwerpen voor een iPhone en we kozen voor een glazen achterkant voor een iPhone 4s. Iets wat we nog niet gezien hadden en er daarnaast zijn ook nog steeds veel iPhone 4 en 4s gebruikers in Nederland en België.

tool

Wij kozen voor het uploaden van ons MobileMac logo op een gele achtergrond maar via de online designtool van GoCustomized.com is vrijwel alles mogelijk. Als je met Photoshop aan de slag wil kan je via deze link templates downloaden.

1

Na 3 werkdagen ontvingen we de glazen achterkant voor een iPhone 4s keurig verpakt in een luchtkussen enveloppe. De backcover zit verpakt in een doorzichtig plastic doosje inclusief twee magnetiserende schroevendraaiers. Twee omdat Apple op enig moment de iPhone 4s is gaan leveren met pentalobe 5-ster schroefjes in plaats van de oudere kruiskop schroeven. Er zit ook een handleiding bij de backcase.

1

Het verwijderen van de bestaande backcover en plaatsen van de nieuwe is zeer eenvoudig en duurt hooguit één minuut. Via deze link is een PDF document te downloaden als je de instructies wil lezen.

3

Kijk goed of je de zwarte of  blauwe schroevendraaier nodig hebt voor het verwijderen van de twee schroeven en zorg dat je werkruimte schoon is en dat je iPhone geheel is uitgeschakeld.

4

Na het verwijderen van de 2 schroeven schuif je de originele backcover 2mm omhoog om hem te kunnen verwijderen. De nieuwe GoCustomized plaats je voorzichtig op je iPhone terug te schuiven door 2mm naar beneden te schuiven en door voorzichtig de 2 schroeven weer in de behuizing te schroeven.

MobileMac case

De backcase van de iPhone 4s is vrijwel identiek aan de originele backcase van de iPhone 4s en past prima op de behuizing. De uiteindelijke kleur van de case is iets minder helder dan je via de online designtool krijgt te zien en hou ook rekening met de randen. De print van ons logo zit achter het glas van de backcover en het glas is goed krasvast en van een goede kwaliteit.

2

De backcase van glas voor de iPhone 4 of 4s kost € 34,94 en dat is inclusief verzendkosten. Voor België bedragen de verzendkosten € 3,95. Betalen kan via iDeal, PayPal, BanContact Mr Cash en Direct e-banking. Meer informatie over de cases via: GoCustomized.com