Verwijzingen gevonden naar nieuwe Apple producten in iOS 4.1

Na de bugfixes die we de afgelopen tijd voorbij zagen komen gaat Apple in de herfst versie 4.1 lanceren voor de iPhone, iPod touch en de iPad. In de iOS 4.1 test software zijn 3 verwijzingen gevonden de eerste naar de volgende generatie iPod touch de tweede verwijst naar een nieuwe iPad en een nog onbekend product wat in ieder geval werkt met iOS 4.1.

  • Dat er en nieuwe iPod touch komt volgende maand wisten we al, interessanter is wat voor hardware de nieuwe touch aan boord heeft. De iPod 4.1 zal hoogstwaarschijnlijk voorzien zijn van een Facetime camera, foto functie, een beter (Retina) beeldscherm en een Apple A4 processor.
  • In de nieuwe iOS 4.1 software is een verwijzing gevonden naar iProd 2.1. De huidige iPad heeft de naam iProd 1.1. in de firmware. Het lijkt er dus steeds meer op dat er voor het eind van dit jaar een kleinere iPad met een 7 inch beeldscherm in de winkels ligt.
  • De naam van de nieuwe hardware krijgt in de software het label “unknownHardware” met Apple product ID 20547. Het zou een verbeterde iPhone 4 kunnen zijn voor de Amerikaanse telecom provider Verizon of iets anders…..

Bron: AppleInsider