Verstuur foto's vanuit je iPhone met een hoge resolutie

Als je foto’s mailt met een iPhone vanuit de foto bibliotheek dan maakt de iPhone de foto’s kleiner om mail sneller te versturen. Door het kleiner maken via compressie verlies je kwaliteit. Geek Stuff heeft daar iets op gevonden. Je hebt er wel de 3.0 firmware voor nodig. Daarmee kan je niet alleen tekst kopiëren en plakken maar ook foto’s vanuit het Fotoalbum van je iPhone.

Ga naar het fotoalbum en selecteer een foto die je wil versturen. Druk met je vinger op de foto die je wil versturen totdat Kopieer verschijnt. Selecteer kopieer en sluit het fotoalbum af. Open Mail en maak een nieuw bericht. In het bericht kies je Plak en de hoge resolutie foto zit in je e-mail.

Het is ook mogelijk om meerdere foto’s te selecteren en kopiëren vanuit je Fotoalbum. Sluit Mail af en ga terug naar je Fotoalbum. Kopieer een foto en ga weer terug naar Mail. Het bericht met de eerste foto die je hebt gekopieerd is bewaard en je kan er direct een nieuwe foto in plakken.

De foto’s hebben een resolutie van 2048×1536 (iPhone 3GS) of 1600×120 (iPhone 3G) en niet het 800×600 formaat wat de iPhone normaal gebruikt om foto’s te versturen.

copy-photo