Verstuur een kaart vanaf je iPhone met Heyello!

Met Heyello! kun je een eigen postkaart ontwerpen op je iPhone. Dit doe je door foto’s van je iPhone toe te voegen of een nieuwe foto te maken. Vervolgens kunnen frames worden toegevoegd die passen bij de gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardagsframe als het een verjaardagskaart is. Nadat de tekst en geaddresseerde opgegeven zijn kan de kaart verzonden worden. Heyello! drukt de kaart voor je en zorgt dat hij twee werkdagen later in de bus van de ontvanger ligt.

Een kaart maak je door foto’s of afbeeldingen van je iPhone te selecteren, of door direct een foto te nemen. Deze foto is te vergroten of verkleinen en te draaien zodat hij precies goed op de kaart staat. Daar kun je allerlei frames aan toevoegen in tal van thema’s. Zo kun je voor een verjaardagskaart een verjaardagsframe opmaken.

Nadat je een eigen voorkant voor je kaart hebt ontworpen kun je tekst gaan plaatsen op de achterkant. Zo kun je een volledig persoonlijke tekst op je kaart laten drukken. Tevens geef je op de achterkant van de kaart de geadresseerde aan. Dit adres is handmatig in te voeren of vanuit het adresboek te selecteren.

Als je de kaart opgemaakt hebt kan hij verzonden worden. Hiervoor heb je Heyello! credits nodig die al te verkrijgen zijn vanaf € 1,10 per kaart. Na betaling ontvang je een opwaardeercode per e-mail.

De volgende bundels zijn er te koop:

5 Heyello! kaarten € 8,-

10 Heyello! kaarten € 14,-

20 Heyello! kaarten voor € 22,-

De credits zijn via deze website te bestellen en te betalen via iDeal. De kaart wordt gedrukt en binnen 2 werkdagen (na de dag dat hij verzonden is) op de plaats van bestemming bezorgd.

Heyello! is gratis verkrijgbaar in de App Store. De eerste kaart is gratis en kan direct na het downloaden van de applicatie verzonden worden.