Verizon iPhone 4 heeft ook last van Death Grip en WiFi problemen

De iPhone 4 lijdt aan signaalverlies, doordat de twee antennes aan de buitenkant van het toestel met elkaar in contact kunnen komen als je, je hand of vinger op het streepje (uitsparing) legt die de twee antennes uit elkaar moeten houden. De nieuwe iPhone 4 voor het Verizon netwerk die vanaf deze week te koop is in de VS heeft een geheel nieuw antenne design gekregen die de death grip zou moeten voorkomen.

Tijdens de lancering van de iPhone 4 voor het Verizon netwerk in januari was al te zien dat de antenne op een andere plaats zit. Wij namen aan dat, dat zou zijn om de ontvangstproblemen op te lossen van de iPhone 4 of omdat Verizon gebruikt maakt van een CMDA-netwerk. Volgens Apple vereist het Verizon netwerk een andere antenne en is het niet gedaan om de ontvangstproblemen van de iPhone 4 op te lossen. Dat klopt want ook de iPhone 4 voor Verizon heeft last van de Death Grip. AnandTech testte de Verizon iPhone 4 in januari en uit die test bleek al dat Apple het probleem nog niet heeft opgelost.

iLounge heeft een definitieve versie van de Verizon iPhone 4 getest en een video van de Death Grip gemaakt. Tijdens de test bleek ook dat het nieuwe design van de WiFi antenne in landscape mode (Death Hug) problemen geeft met de ontvangst van een WiFi signaal. Het nieuwe design van de antenne is nog niet helemaal goed gelukt. Hopelijk is het opgelost als de iPhone 5 in juli verschijnt.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=pa2CJZArOlg’]