Ustream foutje met foto van Kutcher en Moore

Ustream lanceerde gisteren de Ustream live Broadcast applicatie en voegde ter illustratie van de applicatie enkele afbeeldingen toe van beroemdheden waaronder de onderstaande foto van Ashton Kutcher en Demi Moore.

moore

Waarschijnlijk heeft Ustream de afbeelding gebruikt als grapje naar Qik omdat Ashton Kutcher regelmatig de Qik live stream applicatie gebruikt met zijn gejailbreakde iPhone. Daarbij is Ustream als eerste in de App Store verschenen met een live stream applicatie en wacht Qik nog op goedkeuring.

Nadat veel websites gisteren de bijbehorende screencaptures van de Ustream live Broadcast applicatie uit de App Store op hun website hadden gezet met bijbehorende link naar de applicatie in de App Store ontvingen ze een bericht van Ustream met het verzoek om de afbeelding van o.a. Ashton Kutcher en Demi Moore te verwijderen:

“Hi, can you please swap out the Ashton and Demi image image on this story with the one attached here?”

Waarschijnlijk heeft Ustream een foto gebruikt waarvan ze de rechten niet hebben en heeft een fotograaf geklaagd. De foto van Kutcher en Moore is nog te zien op de website van appshopper.com