Upgrade je iPhone 5 nu naar een iPhone 5s met een Upgrade Kit voor slechts €17,99

Als je niet meer kan wachten totdat de iPhone 5s officieel in Nederland te koop is dan heeft MobileFun.nl alvast een aardige oplossing, de iPhone 5 Upgrade Kit. In China is de gouden variant van de Upgrade Kit op dit moment een absolute hit volgens de Wall Street Journal omdat de vraag naar de gouden versie van de iPhone 5s het aanbod ruimschoots overtreft. Apple Retailers zijn daarom begonnen met de verkoop van stickers waarmee je een iPhone 5 kan omtoveren tot een iPhone 5s.

iPhone 5S mod

MobileFun stuurde ons de iPhone 5s Space Grey Upgrade Kit die natuurlijk ook verkrijgbaar is in de iPhone 5s kleuren goud en zilver. In de enveloppe tref je in folie 3 velletjes met stickers aan plus een alcoholdoekje om je iPhone stofvrij te maken en meteen te ontsmetten. Je begint met de stickers om de randen van je iPhone 5 om te toveren tot een iPhone 5s en daarna plak je de grote sticker met Apple logo op de achterkant en naar smaak de rest van de stickers.

mod

Het plakken van de stickers van de iPhone 5S Upgrade Kit vergt enig geduld en het herpositioneren van de stickers maar dit was bij ons het resultaat. In China zien ze de gouden iPhone 5S als een statussymbool en zolang ze dat daar denken zal de aanvoer hier in Nederland minimaal zijn. Je moet zelfs niet vreemd opkijken als de lancering van de iPhone 5s hier in Nederland pas rond de opening van de Apple Store in de Passage in Den Haag zal zijn.

Tot die tijd kan je voor slechts €17,99 een iPhone 5S Upgrade Kit bestellen via MobileFun inclusief een sticker voor de nieuwe Touch ID home knop van de Phone 5S.  De vinyl stickers zijn niet meer dan 1mm dik zodat je gewoon gebruik kan blijven maken van je iPhone 5 hoesje of case.

mod5