U2 concert Live from the Rose Bowl op je iPhone

Afgelopen zondag nacht 25 oktober gaf U2 om 04:30 uur een concert in de Pasadena Rose Bowl in Californië dat live te volgen was via YouTube. Gezien het tijdstip kunnen we ons voorstellen dat veel mensen het gemist hebben. Als je niet bij de 10 miljoen mensen hoort die het concert wel live gezien hebben dan kan je het concert via YouTube terug kijken via deze link. Het duurt 2 uur en 21 minuten. Dat is wel een aanslag voor de accu van je iPhone. Het is handiger om het concert te downloaden zodat je het Rose Bowl concert op je iPhone of desktop terug kan kijken.

u2

Ga naar YoutubeDownload.nl en plak de volgende link:

http://www.youtube.com/watch?v=V4QLFVrZ-fw

In het vakje en klik op download video. Klik in het volgende scherm op de blauwe MP4 link. Het U2 concert is 583 MB groot en het downloaden duurt zo’n 1,5 uur.

down

Na het downloaden importeer je de video in je iTunes bibliotheek en kan je het U2 Live from the Rose Bowl concert kopiëren naar je iPhone of iPod touch.

Niet alleen de bovenstaande U2 concert video is op deze manier zo over te zetten naar je iPhone of iPod touch, je kan dit bijna met alle YouTube video’s doen om ze later nog eens terug te kijken. Als het niet lukt moet je de video eerst converteren met een gratis Video Encoder.

Het U2 concert is via YouTube aangeboden maar Akamai verzorgde de live stream.