TomTom update met navigeer naar foto functie

TomTom heeft een update vrijgegeven voor de Amerikaanse en Canadese navigatie applicaties voor de iPhone 4. Waarom de Europese applicaties geen update hebben gekregen is op dit moment niet duidelijk maar we kunnen alvast wel melden wat je bij de volgende update kan verwachten:

De applicaties zijn nu geoptimaliseerd voor de iPhone, de instructies bij een afslag zijn duidelijker geworden met hoge resolutie afbeeldingen en scherpere  kaarten. De menu’s reageren sneller en de positiebepaling is nauwkeuriger, ook bij slecht GPS-ontvangst.

Als je een foto hebt met locatie gegevens in de filmrol van je camera dan kan je daar direct naar navigeren via de “Navigate-to-photo” functie. Raak een afbeelding aan en TomTom brengt je er naartoe. Je hoeft dus geen adres meer in te voeren maar alleen een foto aan te raken.

Volgens de eerste ervaringen werkt de navigate to photo functie niet goed als er veel (5,000) foto’s in de fotobibliotheek zitten maar bij een test met een iPhone 4 en een fotobibliotheek met 200 foto’s werkt het prima. Het is dus helemaal niet zo erg dat de update nog niet in Europa beschikbaar is.

Via: Appadvice.com