>TomTom na lancering iPhone 3.0 in App Store

>TomTom is bezig met de voorbereidingen van de lancering van navigatie software voor de iPhone volgens een bericht op de website Mac Observer. De applicatie komt rond augustus op de markt. Sinds de presentatie van de iPhone 3.0 firmware is het toegestaan om turn-by-turn navigatie te gebruiken in programma’s voor de App Store.

TomTom heeft al sinds de lancering van de iPhone 3G navigatie software voor de iPhone maar door de beperkingen in de vorige SDK van Apple was het niet toegestaan om turn-by-turn navigatie te gebruiken.

Volgens de Mac Observer hebben ze deze gegevens uit betrouwbare bron vernomen bij TomTom. Wat ons betreft is het bericht op de Mac Observer gebakken lucht omdat elk blog dit als nieuws op zijn website kan zetten want het is vrij logisch dat het gaat gebeuren. De applicatie was al klaar en is met een minimale aanpassing voor de iPhone OS 3.0 software geschikt te maken. Wij kunnen morgen ook een bericht plaatsen dat Garmin binnenkort met een iPhone applicatie komt en dat we dat uit betrouwbare bron hebben vernomen.

Bron: macobserver.com