TomTom iPhone Apps in de aanbieding

TomTom heeft een aantal iPhone applicaties in de aanbieding in het kader van de TomTom zomer sales. De applicaties hebben onlangs een update gehad zodat ze compatible zijn met iOS 4. Door de multitaskingfunctionaliteit is het nu ook mogelijk om turn-by-turn navigatie instructies te krijgen terwijl je iPhone andere applicaties aan het uitvoeren is. Gebruikers kunnen andere apps op het scherm bekijken terwijl ze tegelijkertijd bij elke afslag gesproken instructies ontvangen van de TomTom app, die op dat moment op de achtergrond draait.

De TomTom app navigeert met de allerlaatste kaartenversie van TomTom. Omdat jaarlijks gemiddeld 15% van de wegeninformatie wijzigt, heeft TomTom de app onlangs bijgewerkt met de allernieuwste kaarten, zodat gebruikers er altijd op kunnen vertrouwen dat de instructies die ze ontvangen zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk zijn.

TomTom app versie 1.4 draait op OS 3.0 en iOS 4, maar gebruikers moeten een upgrade naar iOS 4 uitvoeren om gebruik te kunnen maken van alle nieuwe functies van deze app.

De TomTom applicaties voor de iPhone zijn verkrijgbaar via de App Store:

  • TomTom West Europa is nu te koop voor € 59,99
  • TomTom Europa is nu te koop voor € 79,99
  • TomTom Benelux is nu te koop voor € 49,99