TomTom carkit nu ook via TomTom te koop

TomTom maakte vandaag bekend dat de TomTom carkit voor iPhone per direct verkrijgbaar is via de TomTom webwinkel en de Apple online store. De TomTom carkit voor de iPhone zorgt dat je veilig kunt rijden en verhoogt daarnaast het navigatiegemak in de auto.

Solide bevestiging

– Met een simpele draai-klik-beweging plaats je de houder met iPhone in de gewenste positie tegen de voorruit of op het dashboard.

– Door de verstelbare bevestiging draai je de iPhone in staande of liggende stand voor de beste positie en om de route in breedbeeld te kunnen bekijken.

– Bij aankomst op de bestemming is de houder in een handomdraai te verwijderen van de voorruit.

Verbeterde GPS-ontvangst

– De ingebouwde GPS-ontvanger verkleint de kans op signaaluitval in gebieden waar GPS-ontvangst beperkt is, zoals in steden tussen hoge gebouwen of in bosgebieden.

– De nauwkeurigheid van de positiebepaling wordt overal aanmerkelijk verbeterd.

Ingebouwde luidspreker en microfoon

– Duidelijk gesproken instructies via de ingebouwde luidspreker, waardoor je elke aanwijzing luid en duidelijk hoort.

– Geïntegreerde microfoon en luidspreker voor handsfree bellen tijdens het rijden.

Extra functies

– Laadt onderweg op, dus de iPhone blijft opgeladen.

– Speelt de muziek van je iPhone af via de AUX-uitgang naar je autoradio.

Prijs en beschikbaarheid

De TomTom carkit voor iPhone is nu verkrijgbaar via de TomTom webwinkel en de Apple online store voor een adviesprijs van € 99,99 euro. De TomTom iPhone applicatie zit niet bij de carkit inbegrepen. Je bent dus minimaal € 169,99 kwijt voor de carkit en de Benelux kaarten (€ 69,99) en voor de West-Europa kaarten die € 99,99 kosten kost de combinatie nog net geen 200 euro. Voor dat geld zijn er goedkopere navigatie oplossingen te koop van TomTom die ook nog eens beter zijn.

showDocument.jsp