TomTom Car Kit voor de iPhone nu te koop voor € 109,35 met navigatie software

De TomTom Car Kit voor de iPhone is nu te koop voor € 99,95 in de online Apple Store. Inclusief verzendkosten komt dat op € 109,35 De Car Kit ontvang je inclusief een TomTom navigatieprogramma voor de iPhone. Welk navigatie programma dat is staat er helaas niet bij en het is onduidelijk hoe je na aanschaf van de Car Kit aan de software kan komen. Waarschijnlijk ontvang je een code voor een basis versie waar je eventueel later meer kaarten kan bij kopen via een in App Purchase functie.

De Car Kit is volgens de gegevens op de website van Apple alleen geschikt voor de iPhone 3G en 3GS. Eerder maakte TomTom bekend dat de Car Kit ook zou functioneren met een iPod touch en de iPhone 2G. Of deze functionaliteit is weg gelaten is onduidelijk.

Als je de Car Kit nu besteld ontvang je hem over 2 tot 3 weken met een TomTom navigatie software verassingspakket!

Update!!!!

Zoals we van TomTom inmiddels gewend zijn stuurde ze zojuist een verwarrend persbericht met informatie over de TomTom Car Kit en wat blijkt volgens het bericht is de TomTom Car Kit los te koop voor € 99,95 en zit er geen navigatie software bij. Ze besluiten het bericht met nadere informatie volgt spoedig. Kennelijk overvallen door de aanbieding in de Apple Store vanmorgen. De webpagina in de Apple Store waar stond dat de Car Kit zou worden geleverd inclusief navigatie software is inmiddels verdwenen van de Apple Website….

tomtom