The Glif en Glif+ nu ook verkrijgbaar voor de iPhone 5

De statief houder voor de iPhone met de naam The Glif van Thomas Gerhardt en Dan Provost dook in november 2010 op als een briljant concept. Probleem was alleen dat de heren geen geld hadden om hun idee te verwezenlijken. Ze presenteerden hun concept op Kickstarter en wisten binnen no-time $137.000 binnen te halen, terwijl ze zelf een startkapitaal van $ 10.000 in gedachten hadden om de Glif tripod mount en stand in productie te nemen. Door de crowdfunding via Kickstarter wisten de heren niet alleen ruimschoots het beoogde startkapitaal binnen te halen maar gezien de hoogte van het bedrag hadden de heren ook iets bedacht waar veel vraag naar blijkt te zijn.

Sinds 2011 is The Glif ook in Nederland te koop maar door de komst van de iPhone 5 was de Glif statief houder niet meer te gebruiken met een iPhone 5. Daar is nu een oplossing voor in de vorm van de Glif en de Glif+ voor de iPhone 5. Bij de Glif+ ontvang je de Serif en de Ligature. De Serif is gemaakt om je iPhone op een statief te verankeren.

Met de Ligature maak je van de Glif een sleutelhanger of hang je hem aan je tas zodat je hem altijd bij de hand hebt. De Glif and Glif+ zijn verkrijgbaar voor de iPhone 4/4S en de iPhone 5 en kosten respectievelijk €20 of €30.