Belgische telecomprovider Mobistar heeft al webpagina’s over de iPhone 4S online staan

Mobistar, de Belgische operator die in België exclusief de iPhone verkoopt heeft op haar website een aantal pagina’s staan over de iPhone 4S. De onderstaande gegevens komen uit de ingewanden van de website van Mobistar en zijn voor een leek niet te vinden. Dat is ook nog niet bedoeling want Mobistar mag die pagina’s pas publiceren als de iPhone 4S geïntroduceerd is door Apple. We hebben geen idee of het slechts een opzetje is van een over enthousiaste web afdeling of dat Apple dus echt een iPhone 4S gaat introduceren in plaats of naast de iPhone 5. In de Mobistar pagina’s is niets terug te vinden over een iPhone 5 en zijn alleen verwijzingen te vinden naar de iPhone 4 en de iPhone 4S.
Op de Mobistar website staat dat de iPhone 4 en de iPhone 4S verkrijgbaar is via de Mobistar Centers en via de website. Vreemd is wel dat de Mobistar iPhone 4S website alleen in een Engelstalige variant te vinden is. Normaal bestaat de website alleen uit een Nederlandstalige en Franstalige editie maar er is ook een Engelstalige pagina te vinden over de iPhone 3G die qua vormgeving ook aardig op de bovenstaande pagina’s lijkt.
Er is in ieder geval geen waarneembaar verschil met de huidige iPhone 4. Later vandaag vast meer over de iPhone 4S pagina’s op de Mobistar website.