T-Mobile vernieuwt iPhone-abonnementen en datasnelheid naar 7.2 Mb/s

T-Mobile vernieuwt de iPhone-abonnementen per 4 april 2011. Klanten krijgen één bundel met uitwisselbare units voor bellen, sms’en en mms’en binnen Nederland. Het zogenaamde i-abonnement is gemaakt voor optimaal gebruik van de iPhone en inclusief onbeperkt gebruik van mobiel internet. Klanten betalen bij dit abonnement per seconde met een minimum van één minuut. Het vernieuwde i-abonnement, dat ook verkrijgbaar is in combinatie met andere smartphones, is vanaf 4 april beschikbaar voor nieuwe klanten of bestaande klanten die hun abonnement willen vernieuwen.

Hogere internetsnelheid

T-Mobile gaat de internetsnelheid bij het i-abonnement fors verhogen van 2.0 naar maximaal 7.2 Mb/s. Belangrijk kenmerk van mobiel internet bij T-Mobile is dat T-Mobile geen datalimiet kent. Bij T-Mobile kan je voor een vast bedrag per maand écht onbeperkt gebruikmaken van internet. Na 1GB datagebruik binnen een maand wordt wel de snelheid tijdelijk verlaagd.

Nieuwe bundels

Vanaf 4 april is naast de bestaande i-bundels van 150, 300, 500 en 1000 units ook een i-200 beschikbaar. Met die units kunnen T-Mobile klanten nu zelf bepalen of ze deze als minuten, sms of mms gebruiken.

Voordeelbundels voor abonnement op maat

Klanten kunnen het i-abonnement volledig afstemmen op hun persoonlijke wensen met diverse Voordeelbundels voor bellen, sms/mms of internationaal bellen. De SMS Verdubbelaar voor € 2,50 per maand, geeft 50% korting op het versturen van een sms of mms binnen de bundel. Met T-Mobile Family kunnen klanten onderling vrijuit bellen en sms’en voor € 14,95 per maand. Deze kosten komen bovenop de maandelijkse kosten van een abonnement. De meeste Voordeelbundels zijn maandelijks aan en uit te zetten.

Het i-abonnement is beschikbaar voor consumenten en zakelijke klanten. Meer informatie over het T-Mobile i-abonnement en de voorwaarden zijn te vinden op http://www.t-mobile.nl/i-abonnement.

Bron: Persbericht T-Mobile