Suske en Wiske op de iPad verschenen en tijdelijk ook nog eens gratis

Op 19 december 2010 bestaan Suske en Wiske 65 jaar en de Standaard Uitgeverij van de beroemde strip heeft ter ere van deze bijzondere verjaardag een iPad en iPhone applicatie gemaakt van het Suske en Wiske-album 311 De stuivende stad. Het album is te lezen maar ook te beluisteren in het Nederlands en in het Vlaams.

Je kan de strip paginagroot, per twee stroken of als 1 langgerekte strook lezen. Je kan zelf bladeren, maar de beleving wordt des te intenser wanneer je de keuze maakt voor de uitgebreide audio-applicatie die gratis wordt meegeleverd.

De Zwarte Madam en haar kwellende vrienden Kludde en Lange Wapper zijn op het oorlogspad. Sus Antigoon heeft de toverkracht van madam afgenomen en daarom zint het ongezellige trio op wraak. Dit keer hebben ze het gemunt op Antwerpen, de thuishaven van onze vrienden. Met een schijnbaar onschuldige steen en een magisch brouwseltje zorgen de boosdoeners voor een spectaculaire stunt die de stad in haar voortbestaan bedreigd. Als dan tot overmaat van ramp Lambik de zijde kiest van de kwelgeesten is het einde helemaal zoek! Ditmaal wordt het doorzettingsvermogen van onze vrienden echt wel op de proef gesteld!

Standaard Uitgeverij biedt de applicatie gedurende een week GRATIS aan en vanaf 15 december is de digitale iPad of iPhone editie te koop via de App Store.

Suske en Wiske 311 De stuivende stad – voor iPhone – €3,99 Nederlands en Vlaamse versie

Suske en Wiske 311 De stuivende stad – voor iPad – €4,99 Nederlands en Vlaamse versie

Bron: Suske en Wiske