Stream gratis muziek of video naar je iPhone of iPad met Zumocast

Zumocast is gratis software waarmee je content zoals video’s en muziek kan streamen van je Mac of Windows computer naar een iPhone of een iPad. De bestanden van je desktop zijn niet alleen te zien of te streamen maar je kan ze ook downloaden naar je iPad of iPhone. ZumoCast maakt van je computer een persoonlijke cloud server die bestanden uit je media bibliotheek kan streamen naar je iPhone of iPad. Op die manier is alle content direct beschikbaar zonder dat je eerst moet wachten of bestanden moet synchroniseren.

Video’s, muziek en andere bestanden zijn direct toegankelijk. De video kwaliteit via WiFi is goed en via 3G redelijk als je geen gebruik maakt van T-Mobile. Via ZumoCast zijn verschillende bstandsformaten te sreamen zoals MP4, AVI en QuickTime. Na het installeren moet de desktop software eerst een bestandsindex maken maar dat duurt niet al te lang.

De applicatie ZumoCast is gratis verkrijgbaar in de App Store. De desktop software voor Mac en PC is te vinden op de website van ZumoCast. De instellingen voor gebruik van de software zijn eenvoudig en kosten enkele minuten. Je hebt een gratis account nodig waarmee je via iedere browser content op je Mac of PC kan benaderen in plaats van de universele iPhone en iPad App.

Bron: Appadvice.com