Steeds meer slimme apparatuur kan samenwerken met de Nest thermostaat en de Nest Protect rookmelder

Nest maakte vandaag meer dan 15 nieuwe Works with Nest-integraties bekend. Nest gaat o.a samenwerken met Phillips, LG, ChargePoint en Whirlpool. Als bijvoorbeeld je Nest Protect rookalarm afgaat vanwege koolmonoxide- of brandgevaar gaan de Phillips Hue lampen in je huis knipperen om je aandacht te vragen. Met de producten van automatic bedien  je deels je Nest thermostaat met je auto. Als je wegrijdt gaat de verwarming omlaag en omhoog als je weer in de buurt bent. August’s Smart Lock werkt op een vergelijkbare manier. Als je van huis gaat schakelt de Nest thermostaat de verwarming op een laag pitje om energie te besparen.
wwn
ChargePoint laat weten wanneer de energieprijzen hoog zijn en je beter kan wachten met het opladen van je auto. Een wasmachine of droger van Whirlpool schakelt automatisch over naar een rustigere modus wanneer men thuis is. De doorschakelservice van Ooma stuurt inkomende oproepen thuis op je vaste telefoon automatisch door naar je mobiele telefoon wanneer je het huis verlaat.

Hieronder de volledige lijst met slimme hardware die nu of binnenkort kan samenwerken met je Nest product.

Op de “Works with Nest” program webpagina kan je meer lezen over het open ontwikkelplatform van Google en Nest en de producten die met de Nest thermostaat en de Nest protect samenwerken. Nest oprichter en hoofd Engineering Matt Rogers heeft er een blogbericht over geschreven. Een uitgebreide review over de Nest thermostaat kan je hier vinden en op deze pagina over de Nest Protect.

auto nest