Spoorboekje voor de "Tablet" keynote

Er komt bijna een einde aan alle speculaties die de afgelopen tijd zijn opgedoken over de Apple Tablet. Steve Jobs gaat morgen om 19:00 uur een keynote houden en de Apple Tablet lanceren, iLife 2010 en daarnaast zal de keynote in het teken staan van iPhone OS 4.0.

In een persbericht over de kwartaalcijfers wat Apple maandag publiceerde staat de volgende quote van Steve Jobs: “Major New Product” Coming This Week. Dat is min of meer een bevestiging van de komst van de Tablet. Volgens anonieme bronnen noemt Jobs de lancering van de Tablet het  belangrijkste wat hij tot nu toe heeft gedaan in zijn carrière. De Tablet zal wederom een revolutie veroorzaken die meer impact lijkt te hebben dan de lancering van de iPhone in 2007.

Allemaal leuk en aardig maar hoe kom je nu het snelste en het beste te weten hoe de Apple Tablet eruit ziet en wanneer je nu eindelijk de iPhone 4.0 software kan installeren voor je iPhone? Daarvoor hebben wij zoals gebruikelijk een spoorboekje zodat je direct op de hoogte bent van het allerlaatste keynote nieuws. Wij hebben de top 5 aanbieders van de keynote die ook daadwerkelijk aanwezig zijn in het Yerba Buena Center for the Arts Theater in San Francisco voor je op een rijtje gezet. Waarbij we graag wederom willen aantekenen dat Gizmodo en Engadget de afgelopen keynotes altijd de beste en snelste live feeds hadden.

De keynote begint om 19:00 uur maar als je rond 18:00 uur achter de computer zit kan je vast van de beste live feeds een bookmark maken en testen of het werkt:

http://live.gizmodo.com/

http://www.engadget.com

http://www.macrumorslive.com/

http://arstechnica.com

http://www.tuaw.com

Niet in de buurt van een computer om de keynote te volgen? Geen probleem wij houden je via Twitter op de hoogte. Voeg twitter.com/videopete toe aan je Twitter account en je blijft ook onderweg up-to-date van de keynote van Steve Jobs. Tijdens de keynote houden we je ook op de hoogte via de website over het laatste Tablet nieuws, maar natuurlijk nooit zo snel als bijvoorbeeld Gizmodo die zelf aanwezig is.